Dobar START za još bolji dan.

Sergej Trifonović ironično o 62 miliona koje država daje "srpskom" reditelju Rajfu Fajnsu

12. okt 2017.

Ministarstvo kulture Srbije potvrdilo da je izdvojeno 62 miliona dinara za projekat „Bela vrana” koji poznati Britanac snima kod nas. Podsećamo, poznati glumac nedavno je dobio i srpsko državljanstvo.

Sergej Trifonović ironično o 62 miliona koje država daje "srpskom" reditelju Rajfu Fajnsu
 
 
Glumac Sergej Trifunović iskoristio je priliku da, povodom vesti da će poznatom glumcu Ralfu Fajnsu država Srbija dodeliti 62 miliona dinara za snimanje filma, na Tviteru objavi da mu je "drago da je država pepoznala talenat mladog srpskog reditelja Ralfa Fajnsa".
 
Ironični komentar popularnog glumca usledio je nakon što je Ministarstvo kulture Srbije potvrdilo je da je izdvojeno 62 miliona dinara za projekat „Bela vrana” koji poznati Britanac snima kod nas.
 
A Fajns je, da podsetimo, nedavno dobio i srpsko državljanstvo. 
 
Kako je objašnjeno iz Ministarstva, toj instituciji obratio se Filmski centar Srbije koji je od producentske kuće „Rudik Films” iz Velike Britanije dobio molbu za podršku produkciji pomenutog filma. Sredstva će biti preneta Filmskom centru, koji će ih dalje preusmeriti „WIP Films” produkciji iz Srbije, a koja obavlja domaći servis za inostrane partner.
 
Izvor: Nedeljnik

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame