Dobar START za još bolji dan.

PROSEČNA CENA LEŽALJKI U CRNOJ GORI ČAK 15e A KAFIĆI JEFTINIJI NEGO U BEOGRADU

26. jul 2016.

Odmor u Crnoj Gori smo iskoristili i za to da vam prenesemo cene ležaljki, restorana i smeštaja. Koliko god bilo nelogično cene ležaljki su skoro duplo skuplje od cene smeštaja u pojedinim mestima...

PROSEČNA CENA LEŽALJKI U CRNOJ GORI ČAK 15e A KAFIĆI JEFTINIJI NEGO U BEOGRADU

 

Izgleda da je Crna Gora cene ležaljki prilagodila strancima, odnosno Rusima koji pretežno letuju na Jadranu. Ukoliko planirate da letujete u Crnoj Gori za 10 dana samo za ležaljke bi trebalo da izdvojite 100-150e jer je prosečna cena ležaljki 10e. U Budvi teško da ćete naći komplet ležaljki sa suncobranom ispod 15e, dok je u manje atraktivnim mestima cena nešto povoljnija i kreće se oko 8-10e po kompletu.

 

 

 

 

Ali, nemojte to da vas obeshrabri. Ukoliko pak želite da letujete nešto povoljnije, isključite jednostavno ležaljke. Cene po kafićima su jeftinije nego u Beogradu, tako da espreso u proseku košta 1e, pivo 1,5-2e a domaću ili tursku kafu, kako god vam drago možete naći i za 80 centi. Cene smeštaja su različite, a u Sutomoru se čak može naći krevet i za 5e što je zaista povoljno. Cena pizza u restoranu su prosečno 5e, piletina na različite načine od 5-10e, a palačinku skoro na svakom koraku možete naći za 1e.

 

 

 

 

Bez ležaljki i luksuziranja, sa jednim ručkom u restoranu, kafi ili piću na plaži, sladoledom, palačinkama, bez da trpite i brojite koliko ste evra potrošili sasvim solidno možete da prođete sa 15e za ceo dan, što je jednako ceni kompleta ležaljki. E, samo nemojte biti lenji i ponesite suncobran sa sobom. :)

 

 


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame