Dobar START za još bolji dan.

Posao iz snova - Nude 10.000 dolara a jedini zadatak je da uživate na plaži! Evo kako da se prijavite!

13. nov 2017.
 
Ovo je prilika da se spavate u luksuznim hotelima, družite se na obali Kankuna družite se lokalnim stanovnicima u najtoplijim klubovima, a uz to da vas za sve to plate!
Posao iz snova - Nude 10.000 dolara a jedini zadatak je da uživate na plaži! Evo kako da se prijavite!
 
Sajt o putovanjima Cancun.com traži novo lice čiji će posao biti da uživa na plaži. Onaj kom se posreći da dobije posao, biće plaćan 10.000 dolara mesečno, a predviđeno je da angažovanje za pvi poziciju traje 6 meseci.
 
Posao novog zaposlenog će biti da sedi na plaži, spava u luksuznim krevetima, objavljuje sadržaj na društvenim mrežama, posećuje noćne klubove kao VIP gost i učestvuje u aktivnostima.
 
Na sajtu u opisu posla stoji da se ovakvo iskustvo doživljava jednom u životu.
 
Generalni menadžer Čed Mejerson navodi da jedva čekaju da započnu potragu sa novim zaposlenim koji će ujedno biti i njihovo zaštitno lice.
 
"Mogućnost da budete plaćeni, živite i putujete širom Meksika je prilika koja se pruža jednom u životu“, ističe Mejerson.
 
Da biste se prijavili za ovu poziciju, neće biti dovoljan samo CV, već se od kandidata traži da pošalju jednominutni video u kom objašnjavaju zašto su idealni za taj posao. Konkurs je otvoren do 17. decembra.
 
Kurir.rs/ Tajm
Foto: Profimedia

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame