Dobar START za još bolji dan.

Topla voda VS Hladna voda za piće

03. apr 2018.

Mnogi Azijski narodi tokom celog dana nose sa sobom termos sa toplom vodom. Pitanje se nameće zašto to rade. Da li je u pitanju neka tradicija ili na taj način čivaju zdravlje.

Topla voda VS Hladna voda za piće

Morate se soložiti da nema ničeg lepšeg od čaše hladne vode nakon ili tokom toplog dana. Neki narodi se ne bi složili sa nama. U Kini je tradicija malo drugačija kao i shvatanja. Naime, oni bi pre posegli za čašom vode sa sobne temperature nego hladno. 

 

Unos tople vode u organism tokom celog dana ima više pozitivnih strana. Početi dan sa čašom ključale ili tople vode ima mnogo benefita za naše zdravlje. 

 

Pokreće metabolizam, budi organizam, čisti telo od toksina, pomaže ublažavanja bolova tokom mestrualnog ciklusa kao i kod bolnog grla. Probajte da počnete da pije toplu vodi i osećate se bolje. 

 

Zašto se pije prokuvana voda? Odgovor je jednostana - na taj način se voda čisti od bakterija i postaje čista. Tokom dana popite oko 1litar tople vode i videćete pozitivne efekte. 

 

Sudeći po tome kako Kinezi izgledaju i koliko je teško odrediti godine staristi, moguće je da to možemo prepisati toploj vodi. 

 

Pišite nam koje je vaše mišljenje na ovu temu i da li bi hladnu vodu zamenili toplom.

 


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame