Dobar START za još bolji dan.

Tople i udobne za svaku priliku

24. dec 2016.

Vreme je za zimske čizme. Za koje bi se vi najpre opredelili? Predstavljamo nekoliko marki koje se mogu naći kod nas na tržištu. 

Tople i udobne za svaku priliku

Izdvajamo deo ponude čizama koje mogu da se naću na našem tržištu. 

O NEAL čizme osmišljene su za mlađu populaciju koja voli da bude u trendu u svakom trenutku. One su tople ali malo modno teže za uklapanje uz svakodnevnu odeću. Najčešće mogu da se vide po ski centrima dok dame uživaju na snegu, u suncu i piju čaj ili kafu. 

 

 

MOU čizme su od prošle godine stigle i na naše tržište. Oni su lagane i tople i sve više dama bira da zimu provedu u ovim udobnim čizmama. Lako se ukpalaju uz svaku odeći i preporuka su za svaki dan. Kalupi i i modeli su prilično slični, samo se mogu razlikovati po detaljima - resama ili aplikacijama. 

 

 

EMU čizme već neko vreme se mogu naći po našim radnjama. Pokazale su se kao odličan izbor. Pored toga što su tople oni su i postojane. Mogu da se nose i po nekoliko sezona ako ih na adekvatan način održavate. Uklapaju se kako iz sportsku kombinaciju odeće tako i uz elegantnu. Jednostavnog su izgleda i za svaku priliku. 

 

 

UGG čizme su postale stvar prestiža. Kod nas na tržištu mogu da se kupe u ovlašćenim radnjama ali i u radnjama koje prodaju dobre kopije. Postalo je jako teško prepoznati original od kopije ali to kupce puno ne opterećuje. Na ulici može da se vidi da skoro svi nose UGG čizme, ali budite sigurni sa su većinom kopije. Kalupi su isti jedino se razlikuju u bojama i detaljima. 

Ukoliko ne patite od marki već gledate da vam čizma bude topla i udobna onda je na vama da odlučite koje čizme najviše odgovaraju vašim potrebama. Jedno je sigurno da čizma treba da nas čuva tokom zime, a šta će pisati na njoj manje je bitno. Zar ne?


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame