Dobar START za još bolji dan.

PROBAJTE NAPITAK SA SUVIM SMOKVAMA - EFIKASNO SKIDA SALO!

25. jul 2016.

Zbog brzog načina života, loše ishrane i nedostatka fizičke aktivnosti povišena masnoća u krvi je bolest današnjice. Ukoliko patite od viška masnoće, ovaj napitak je prava stvar za vas...

PROBAJTE NAPITAK SA SUVIM SMOKVAMA - EFIKASNO SKIDA SALO!

Zbog brzog načina života, loše ishrane i nedostatka fizičke aktivnosti povišena masnoća u krvi je bolest današnjice. Ukoliko patite od viška masnoće, ovaj napitak je prava stvar za vas! Ovaj napitak se pravi jednostavno, pripremite ga uveče i popijete ujutru.

 

Potrebni sastojci:

- 3 suve smokve

- 2dl jabukovog sirćeta

 

 

Način pripreme:

Uzmite tri suve smokve i izbockajte ih čačkalicom sa svih strana. Potom ih ubacite u posudu u koju ćete sipati jabukovo sirće. Ostavite da prenoći i da smokve upiju sirće. Ujutru pojedite te tri smokve, a jabukovo sirće nemojte bacati već ga možete koristiti još 7 dana. Najbolje je ponoviti dve ture, dakle 14 dana konzumirajte svako jutro smokve. Sirće menjate 8-mi dan.

 

 

Blagotvorno dejstvo smokvi počinje od lečenja akni i bubuljica do prevencija raka. Smokve su bogate beta karotenom, A, C, E i K vitaminima, kalcijumom, gvodžem i drugim mineralina. Pored efikasnog dejstva na skidanje sala, ova voćka će vam pomoći u prevenciji raznih bolesti poput smanjivanja holesterola, prevencije raka ali će i poboljšati pamćenje.


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame