Dobar START za još bolji dan.

POZNATA KUVARICA OTKRILA KAKO JE SMRŠALA - PREPOLOVILA JE KILOGRAME UZ...

27. jul 2016.

Najdžela Loson probala je sve, od pilatesa do ličnih trenera i smanjivanja porcija ne bi li se izborila sa viškom kilogama...

POZNATA KUVARICA OTKRILA KAKO JE SMRŠALA - PREPOLOVILA JE KILOGRAME UZ...Posetite portal dijetaplus.com i pronađite dijetu za sebe!

 
Najdžela Loson probala je sve, od pilatesa do ličnih trenera i smanjivanja porcija ne bi li se izborila sa viškom kilogama. Ova 55-godišnjakinja koja je smršala za četiri konfekcijska broja, otkriva da je njena tajna Ajengar joga.

 - Tačno je da sam se u jednom trenutku života ugojila, to se svima dešava. Nikada nisam bila na dijeti u cilju gubljenja kilograma. Ne osećam se kao da sam izgubila mnogo kilograma, već da je moje telo u mnogo boljoj formi. Praktikujem sporu Ajengar jogu. – rekla je Najdžela.

 

  Ajengar jogu započeo je slavni Ajengar, rođen kao Belur Krišnamačar Sundararadža u Indiji. On je započeo jogu kao bolešljivi dečak kod svog rođaka Krišnamačarije i, ne samo da je ozdravio, nego je toliko zdrav da i dalje drži treninge u svojoj 92. godini. Odlika tog stila joge je preciznost i vatrenost izvođenja položaja. BKS Ajengar je razvio i vrlo uspešnu terapijsku jogu.

 

Poznata kuvarica priznala je da joga čini da se oseća dobro u svojoj koži što joj je sada daleko važnije od izgleda. Joga koju ona praktikuje ne zahteva veliki napor i radi se sporo, ponekad čak i ležeći. Ona tvrdi da je držanje dijete surovo i da to niko ne treba da radi kao ni da uživa u prejedanju. Vežbe koje radi su fokusirane na zauzimanje perfektnih poza, što znači da je ovaj oblik joge dosta sporiji od drugih i preporučuje se kao metod jačanja mišića, povećavanja fleksibilnosti i mentalnog dobrostanja.

 

Hvala Ženi Blic


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame