Dobar START za još bolji dan.

Pročitajte uzbudljiv nedeljni horoskop za period od 05. do 12. novembra

06. nov 2017.

Ovnovi bi trebalo da opuste živce, bikovi da odmaraju a ovaj znak čeka neočekivani dobitak...

Pročitajte uzbudljiv nedeljni horoskop za period od 05. do 12. novembra
 
Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate...
 
OVAN (21. 3 - 20. 4)
 
Posao - Venera napušta vaše sedmo polje i prepušta ga Marsu, vašem vladaru. To praktično znači da ćete sada biti u ravnopravnoj poziciji ne samo sa saradnicima nego i sa nadređenima sa kojima pregovarate oko posla. Zato bi bilo dobro da svoj nadmen stav malo obuzdate i da se prema svima odnosite sa poštovanjem. Jedino tako bićete na dobitku.
 
Ljubav - Nije pravi čas za emotivna raščišćavanja, jer za razliku od posla, rastanak Venere i Marsa nepovoljno utiče na ishode ljubavnih dešavanja. Uzdržanost je trenutno vaš najbolji saveznik.
 
Zdravlje - Povremena razdražljivost je sastavni deo vaše kolerične prirode. Opustite se i smirite živce.
 
 
BIK (21. 4 - 21. 5)
 
Posao - Venera ove nedelje menja znak i prelazi u Škorpiju, znak svog izgona. Poželjno je da svu pažnju usmerite na postepeno završavanje preuzetih obaveza, uz povišenu dozu preciznosti i opreza, kao i potpunog poštovanja pravila. Pazite da vam se ne potkrade neka greška.
 
Ljubav -Venera ulazi u vaše sedmo polje i na prvi pogled, situacija na emotivnom planu bi trebalo da bude povoljna, ali Mars, vladar tog polja je u znaku svog izgona. Zato izbegavajte impulsivne reakcije, koje donosi vladar sedmog polja, Mars, ali koje, takođe, podstiče Venera u Škorpiji.
 
Zdravlje - Čini se da ste preopterećeni raznim "neodložnim" obavezama, što dovodi do iscrpljenosti, ali i bolesti.
 
 
BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)
 
Posao - Vladar vašeg polja karijere, Jupiter, nedavno je promenio znak i ušao u Škorpiju, ali situacija na vašem poslovnom polju se neće bitno promeniti dok nad njime dominira Sunce. Budite strpljivi, a ovaj period iskoristite za male promene i ispravljanje starih grešaka. Merkur u Škorpiji pozitivno utiče na vaše planove i uvećava šanse za uspeh.
 
Ljubav - Saturnov dugi boravak i skori izlazak iz vašeg sedmog polja ove nedelje posle duže vremena remeti ulazak Merkura. Pošto Merkur ima najrazličitije funkcije u astrologiji, odjednom ćete se naći u vrtlogu raznih dešavanja. Dobro osmotrite situaciju pre nego što nemome poklonite svoje poverenje.
 
Zdravlje - Stomačne tegobe su hronične prirode. Ne zanemarujte redovne preglede.
 
 
RAK (22. 6 - 22. 7)
 
Posao - Slaba pozicija vladara vašeg polja karijere, Marsa ukazuje na povišen adrenalin koji vas može navesti na ishitrene i neoprezne odluke. Ne reagujte na prvu loptu, niti na neproverene informacije jer će se sve sporne situacije rešiti krajem nedelje kada Merkur uđe u sekstil sa Marsom.
 
Ljubav - Vladar sedmog polja Saturn, predstavlja sve frustracije i neželjene stvari koje ste imali u prethodnom periodu, a njegov negativan uticaj nastaviće se i tokom ove nedelje. Zato sve što sada ne uspevate da rešite radije ignorišite i okrenite se drugim temama. Budite strpljivi, štagod da se dešava, ionako neće dugo trajati.
 
Zdravlje - Nervni sistem je delimično uzdrman. Više se odmarajte.
 
 
LAV (23. 7 - 22. 8)
 
Posao - Venera, vladar vašeg polja karijere ove nedelje menja znak i prelazi u Škorpiju koja je ujedno znak njenog pada ali i vaše kardinalno, četvrto polje. Potezi koje vučete mogu u narednom periodu biti destruktivni ili neuspešni. Posebno ukoliko po svom temperamentu spadate u teške i nefleksibilne tipove.
 
Ljubav - Napetost je kod vas stalna a pojačava se ulaskom Venere, generalnog signifikatora partnerskih odnosa u znak svog pada, vaše četvrto polje. Obuzdajte svoj naprasit temperament i izbegavajte konflikte u svim odnosima koji su zategnuti kao i u svim komplikovanim situacijama.
 
Zdravlje - Mogući su problemi sa žlezdama i hormonima. Obavite potrebne analize.
 
 
DEVICA (23. 8 - 22. 9)
 
Posao - Veoma ste angažovani na poslovnom planu i pomalo umorni. Vaš vladar Merkur menja znak i prelazi u Strelca, što nije najpovoljniji položaj, pa zato budite oprezni. Mars u polju novca, ali sa oslabljenim dispozitorom Venerom takođe ukazuje na uzdržanost. Jupiter u trećem polju donosi mnogo novih kontakata, ali ne i očekivani učinak.
 
Ljubav - Jupiter, vladar polja zaduženog za partnerstva, pod dominacijom Sunca u vašem trećem polju ukazuje na izazove koji su vrlo blizu, u neposrednom okruženju. A kada mu se početkom nedelje pridruži i Venera, sve opcije postaju otvorene. Pazite koga birate i kome poklanjate srce.
 
Zdravlje - Nekontrolisano konzumiranje hrane može dovesti do problema. Krajnje je vreme za oprez.
 
 
VAGA (23. 9 - 22. 10)
 
Posao - Mars ostaje sam u vašem prvom polju, ali njogov uticaj slabi pa ne uspevate da svoju radnu energiju kanališete na pravi način. U isto vreme Venera, vaš vladar prelazi u znak Škorpije čime dodatno "blokira" planetu akcije. Mars i Venera imaju naizgled jednaku moć, ali obe planete su u znaku pada, što znači da nije vreme za velika dela.
 
Ljubav - Promenom mesta planeta, odnosno izlaskom Venere iz svog znaka i prelaskom u Škorpiju, u znak Marsovog vladarstva, menjaju se uslovi u kojima se odvija vaš emotivni život, ali se menjaju i potrebe partnera. Oprez je više nego potreban u narednim danima.
 
Zdravlje - Hronične bolesti karakteristične za ovo doba godine mogle bi da se iznenada probude. Bavite se prevencijom.
 
 
ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)
 
Posao - Iz vašeg znaka izlazi Mekur, ali u isto vreme dolazi vam Venera, dok se u vašem prvom polju Sunce i Jupiter bore za dominaciju. Sportskim rečnikom rečeno, gužva je na terenu. Brojna su dešavanja ali i problematični uslovi za sve što je u narednom periodu bitno. Šanse se ređaju, neke nisu prave neke jesu, a na vama je da poentirate u složenim uslovima.
 
Ljubav - Vladar vašeg sedmog polja, Venera, ulaskom u vaše prvo polje ukazuje da želju za promenama imate, ali... Trenutno ne vidite mogućnosti za poboljšanje situacije, ali to ne treba da vas obeshrabri, naprotiv.
 
Zdravlje - Nepovoljan položaj Merkura u vašem znaku ukazuje na disajne probleme.
 
   
STRELAC (23. 11 - 21. 12)
 
Posao - Vladar vašeg polja karijere, Merkur ulazi u vaš znak i donosi nove ideje, nove ljude i nova dešavanja. Ispred vas su obaveze i pregovori o raznim temema. Razmišljate o eventualnj promeni posla ili potpuno novo putu. Budite racionalni priliko sagledavanja i procenjivanja novih prilika i izazova. To podrazumeva da je na prvom mestu stabilnost, potom sve ostalo.
 
Ljubav - Merkur, vladar vašeg sedmog polja kao i polja karijere, ulazi u vašu prvu kuću i donosi brojne nove ideje i informacije vezane za promenu okolnosti. Ne osvrćite se previše na tračeve, nego proverite šta se dešava i tek onda donesite odluku šta dalje. Generalno smanjite impulsivnost.
 
Zdravlje - Izbegavajte konzumiranje kaloričnih namirnica i ne nervirajte se.
 
 
JARAC (22. 12 - 20. 1)
 
Posao - Mars iz vašeg polja karijere, posebno nakon Venerinog odlaska ukazuje na razne impulse i nagle obrte kojima hteli to ili ne, morate podleći zbog faktora pritiska okoline. Svoj otpor stvarima koje vas čine nesigurnim umotajte u fleksibilan i prijateljski tip komunikacije kako se ne bi konfrontirali sa okolinom.
 
Ljubav -Najmanje što je potrebno u narednom period jesu napetosti po pitanju emotivnog odnosa i nepredviđena dešavanja na emotivnom planu. Iako je emocije teško obuzdati osnov svega je da ne podižete stepen dešavanja na veći već da za sada održavate postojeću rutinu.
 
Zdravlje - Pošto ste skloni raznim vidovima preterivanja, poželjno je biti umereniji, posebno ako na svoju ruku konzumrate lekove.
 
 
VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)
 
Posao - Prelazak Venere u vaše deseto polje, uz izlazak Merkura i do skoro "spaljenog" Jupitera znak je većih promena. No, ne brzajte jer to ne podrazumeva da mnoge stvari sada radite na brzinu, već naprotiv, budite pažljivi i sistematični. Proširite sektor interesovanja i obnovite komunikacju sa ljudima koje niste duže vreme videli.
 
Ljubav - Način na koji funkcionišu vaše veze jeste takav da uglavnom prepuštate drugima da vas vode i da utiču na vas. Trenutna poslovna napetost ne bi trebalo da utiče na ljubavne odnose jer će se problem samo uvećavati, a ne umanjiti. Uzdržite se od naglih reakcija.
 
Zdravlje - Hipohondrični ste, mada ništa ne preduzimate kako biste sprečili neugodnosti.
 
 
RIBE (20. 2 - 20. 3)
 
Posao -Vladar vašeg prvog polja Jupiter nepovoljno je postavljen prema Suncu. To praktično znači da u svim događanjima ili ne uspevate da vidite pravi ishod ili se morate povinovati nekom autoritetu. Nije vreme da namećete svoje stavove. Izbegavajte otvorenu konfrotaciju sa kolegama.
 
Ljubav - Merkur, vladar vašeg sedmog polja, koje opisuje vašeg partnera ušao je u znak Strelca što je za njega loš položaj. To ukazuje na nesklad i nerazumevanje u odnosu sa partnerom, pa zato dobro razmislite pre nego što počnete da pravite velike planove, kako ne biste ostali kratkih rukava.
 
Zdravlje - Pazite se povreda donjih ekstremiteta.
 
   
 
 
(Izvor: novosti.rs / Astrolog: Mihailo Čukić)

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame