Dobar START za još bolji dan.

Koji ste znak - Ovih 5 horoskopskih znakova su NAJFATALNIJE ŽENE!

07. sep 2016.

 

Lepota, seksepil i magnetna privlačnost! Dame u ovim horoskopskim znakovima bez sumnje su najfatalnije zavodnice…

Koji ste znak - Ovih 5 horoskopskih znakova su NAJFATALNIJE ŽENE!
Ovan

Ovnovi su sportske građe, deluju snažno i imaju izražene crte lica. Crte lica koje se teško zaboravljaju. Često ćete biti u prilici da upoznate markantnu crnku, tamnoputu lepoticu svetlih očiju ili naizgled sasvim obično rečeno, prelepu brinetu savršenog stasa. Njihov izgled je u skladu sa snažnom i energičnom ličnošću karakterističnom za ovaj znak, a njihova svilenkasta koža potrudiće se da svaki dodir ove lepotice zauvek ostane duboko urezan u vašem sećanju.

 

Lav

Snažne, graciozne i često sportske građe, Lavice plene bez kompromisa. Nećete puno vremena potrošiti u potrazi za Lavicom divno isklesanih nogu, čiji izgled i držanje ostavljaju bez teksta. Vole da se oblače moderno i sređuju se. Lavicama možemo da pripišemo mnogo talenata, a bez lažne skromnosti, prirodna lepota i šarm nikada ne prestaju da zadivljuju muškarce. Ako mislite da je ovde reč o prosečnoj lepoti, prevarili ste se! Njih ćete lako prepoznati među mnogima, jer, pored spomenute lepote, njihov stil oblačenja i života retko je kliše na koji smo navikli.

 

 

 

 


Škorpija

Čak i kad su mršave, Škorpije su prilično jake građe. Dobre noge, šira ramena, upečatljivo lice sa senzualnim usnama i prodornim očima, neretko krase ove lepotice. Pripadnice ovog znaka najčešće imaju prelepu smeđu i gustu kosu. Škorpije vole da se ulepšavaju, ali njihov istančan ukus nikada neće dopustiti da u tome i podbace. Kad vas osvoji, Škorpija će svoj otrov servirati tako da ćete ga popiti s užitkom. Njihova lepota je uvek iznad proseka, a pored muškaraca obožavaju ih i deca. Onaj koga Škorpija iskreno zavoli, pravi je srećnik.

 

Strelac

Devojke u znaku Strelca najzgodnije su u celom horoskopu. Prosečne visine, sportske građe, ove lepotice kao da imaju prirodan talenat za isticanje. Često lepog i pomalo duguljastog lica, visokog čela i izraženih svetlih očiju. Vole da se oblačiti sportski i jednostavno, ali neće podbaciti onda kad se od njih očekuje pojava u punom sjaju. One će to uraditi na pravi način i s odmerenom dozom lucidnosti. Uvek originalne u svom nastupu, lako će vam ukrasti pažnju. Kad su u provodu, neće vam puno trebati da ih primetite u gomili lepotica, jer njihova lepota i šarm dolaze do izražaja najviše onda kad se dobro osećaju.Vodolija

Otrov se drži u malim bočicama. Vodolije su obično srednje visine ili niske. Imaju prelepo zaobljeno lice i svetliji ten. Obično imaju manje šake i stopala, ali lepo oblikovane noge. Oči su im nežne, a pogled bistar i iskren. Imaju lepe i meke, krupne usne. Vodolije ne pridaju prevelik značaj odeći, jer znaju da ona neće biti važna kad odluče da osvojie svog izabranika. Vodolije su često prirodno obdarene ženskim atributima i ostavljaju suprotni pol bez daha.


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame