Dobar START za još bolji dan.

HOROSKOP ZA AVGUST - LAVOVE I ŠKORPIJE OČEKUJE PRILIV NOVCA DOK...

11. avg 2016.

 

Pročitajte šta vam zvezde poručuju, lavove i škorpije očekuje finansijska dobit dok ovnovi treba da povedu računa jer...

HOROSKOP ZA AVGUST - LAVOVE I ŠKORPIJE OČEKUJE PRILIV NOVCA DOK...

 

Ovan

Očekuje vas dosta posla u avgustu, posebno u drugom delu avgusta. Od 5. avgusta pa sve do kraja meseca, obratite više pažnje na novac jer postoji mogućnot da, želeći da prođete bolje, u stvari platite nešto skuplje. Vodite računa da se ne zadužujete u ovom periodu, posebno oko 13. avgusta, da ne biste vraćali više nego što ste uzeli.

U periodu od 1. do 8. avgusta nemojte donositi važne odluke i izbegnite sklapanje novih ugovora. Umesto toga, možete obnoviti stare ugovore, naročito uoči 11. avgusta.

Na ljubavnom planu mogućnost nove ljubavi, i to sa osobom koja se već dugo vrti oko vas, naročito je povoljan period oko 1. avgusta. Vaš vladar, Mars, vraća se u znak Strelca, pa uz dodatni priliv energije, imaćete i veću potrebu za avanturama svake vrste. Oni koji su već duže u vezi, u istom periodu mogu prirediti prijatno iznenađenje svom partneru, obradovati ga nečim što voli. Bićete srećni i zadovoljni, provodićete više vremena zajedno jer ćete konačno moći da uskladite svoje obaveze i slobodno vreme.

Bik

Već od 1. avgusta želećete nešto da promenite, kako na polju posla, tako i u ličnom životu. U slučaju da kupujete ili renovirate stan, ovo je pravo vreme. U periodu od 5. avgusta, pa sve do kraja meseca, okrenuti ste poslu i finansijama. 6. i 7. avgust će vam biti prilično stresni, ne nervirajte se previše. U slučaju da u toku ova dva dana uđete u neki poslovni konflikt, lako možete napraviti grešku.

Oko 7. avgusta nemojte ulagati u sumnjive i neproverene stvari, čuvajte važna dokumenta i papire, posebno ako se odnose na novac. Pre nego što potpišete bilo koji papir u vezi novca, proverite šta potpisujete. Posle 13. avgusta možete da se opustite, poslovna situacija se popravlja i bićete sasvim zadovoljni finansijama.

Za one koje su u vezi, zahlađenje i moguće razočarenje sredinom meseca ali drugu deo meseca vam je povoljniji i stabilniji. Za one koji su slobodni, ovo je prilično uzbudljiv mesec, mogućnost susreta sa nekim iz prošlosti oko 18. avgusta. Probudiće se stare strasti, a krajem meseca očekuje vas velika sreća u ljubavi.


Blizanci

Avgust će biti vrlo aktivan mesec za Blizance, posebno na polju posla. Puno ćete se kretati i moraćete da donosite dosta odluka. Gledajte da sve nove ugovore ili poslove, sklopite posle 11. avgusta. Sjajan datum za neki novi početak, ili poslovnu odluku je 16. avgust, isto tako i ako oko ovog datuma nešto polažete – proći ćete odlično. Obim posla se povećava, a postoji mogućnost da ćete raditi i više poslova u isto vreme.

Moguć je konflikt sa nekom osobom u kući ili iz porodice, zbog čega ćete u prvih deset dana avgusta biti pod priličnim stresom. Oko 6. i 7. avgusta, naćićete se u situaciji u kojoj ćete se osetiti prilično nemoćno i slabo. Ipak, posle 13. avgusta, stvari se popravljaju i sledi vam sjajan period na svim poljima.

Ako ste u dužoj vezi, sve do sredine meseca osećaćete da nemate podršku partnera. Situacija će promenitiu drugom delu avgusta. Ipak, za one koji su već načisto sa tim da ne žele da nastave zajedno, sam kraj avgusta mogu iskoristiti da stave zauvek tačku. Ako ste slobodni, u toku ovog meseca će vam najbolje biti kući gde ćete okupljati društvo, biće vam veselo i zabavno.

Rak

Sve do 22. avgusta je period u kojem bi trebalo odlično da zarađujete. Stavite fokus na finansije jer vam to sada najbolje ide. Mars ulazi u vaše polje posla već 2. avgusta, imaćete više energije i elana, a nećete prezati ni od toga da razrešite neke situacije na poslu, posebno sa onima koji vam duguju novac.

Novac i dugovanja su u prvom planu, veći deo meseca, naročito će kulminirati oko 24. avgusta. Čuvajte se preteranog besa, jer se može odraziti na zdravlje. Ostanite mirni jer su velike šanse da ćete naplatiti sve do kraja meseca.

Vladar vašeg polja partnerstva prelazi u direktan hod 13. avgusta, stišaće se sve razmirice koje ste dosad imali sa partnerom i situacija se polako stabilizije. Obratite, ipak, više pažnje u drugom delu meseca, da se opet ne sukobite oko nekih dužnosti i obaveza. Slobodni pripadnici ovog znaka mogu sresti, preko posla, osobu koja je povezana, na neki način, sa inostranstvom.
Ne propustite još i: Horoskop – Kako da u kafiću prepoznate horoskopske znakove

Lav

Ovo je vaš mesec. Već 1. avgusta očekuje vas sjajan dan, kako na polju posla, tako i u ljubavi. 2. avgusta Mars ulazi u vaše polje ljubavi i donosi vam pregršt ljubavnih mogućnosti. Obratite pažnju na novac, posebno posle 5. avgusta jer možete potrošiti više nego što treba, razmislite dobro pre nego nešto kupite, ili u nešto uložite.

Sve do sredine meseca, nećete imati puno posla i pomalo ćete se dosađivati. Ne brinite, u drugom delu meseca vas očekuje toliko posla da ćete poželeti mirne dane prvog dela avgusta. Posle 15. avgusta očekuje vas ili nov posao ili odluka o vašem napredovanju na poslu.

Zauzete Lavove očekuje buđenje stare strasti prema partneru, posebno ako ste u ovom periodu na zajedničkom letovanju. U slučaju da ste preokupirani poslovnim obavezama, krajem meseca može doći do konflikta sa partnerom koji ima sve manje razumevanja za vaše poslove. Ako ste slobodni, imate velike šanse da u toku avgusta pronađete strastvenu i vrelu ljubav.

Devica

Ako već niste na odmoru, gledajte da ga od 5. avgusta do kraja meseca iskoristite. Posla, naravno, ima, ali biće ga i kada se vratite, Venera ulazi u vaš znak i vreme je da i vi malo uživate. U slučaju da planirate renoviranje doma, ovo je dobar period. Isto tako i ako želite da postavite temelj, ili da promenite instalacije, bilo kakvi radovi u okviru kuće ili oko kuće, u dvorištu.

Sredinom avgusta obratite pažnju na novac, ne zadužujte se, ne ulažite i ne pozajmljujte. Od sredine avgusta, finansijska situacija vam se popravlja, naročito je za zaradu povoljan sam kraj meseca.

Device koje su u dugoj vezi, tokom avgusta čekaju brojne prepirke i svađe. Posebno oko nekih pitanja oko kojih ste se i ranije raspravljali. Sve do 22. avgusta, više ćete voleti da vreme provodite sami, nezavisno od partnera. Slobodne Device očekuje puno udvaranja, kao i jedan vrlo zanimljiv susret preko posla koji može da se pretvori u nešto trajnije.
Ne propustite još i: Horoskop - Sva naša sećanja i osećaj već viđenog

Vaga

Na polju posla, očekuje vas malo mirniji mesec u odnosu na prethodni. Uslučaju da ste planirali sklapanje nekih novih ugovora ili poslova, odložite to za drugi deo meseca. U prvom delu meseca, bićete u priličnom disbalansu i imaćete želju da se povučete i odmorite od svega. Najbolje bi bilo da to i priuštite sebi, odlazak na neko poluostrvo i izležavanje na pesku, može vam obnoviti energiju.

Vladar vašeg novca 2. avgusta ulazi u polje putovanja, pa je ovo odlično vreme da otputujete negde daleko. Ili se više odmarajte, i duže spavajte.

Ako ste u vezi, posle 2. avgusta možete očekivati zajedničke trenutke sa partnerom, uživanja i strast. Slobodnim Vagama može zapasti za oko neko ko je zauzet ili suviše daleko. Više sreće u ljubavi očekuje vas posle 30. avgusta.

Škorpija

Tokom avgusta usmerićete se više na novac i zaradu, očekuje vas finansijki uspeh već od 2. avgusta, posebno ako radite posao povezan sa inostranstvom, trgovinom ili obrtom novca. Možete i započeti nešto novo, smisliti dodatni izvor prihoda ili proširiti ono što već radite.

Većina planeta tranzitiraće preko vašeg polja prijatelja pa možete očekivati njihovu pomoć tokom ovog meseca. Družićete se malo više nego inače. Obratite pažnju na račune, ono što morate da platite ili dugujete, posebno vodite računa oko 6. avgusta, ne potpisujte ništa bez provere.

Ako ste u vezi, u toku ovog meseca ćete posvećivati više pažnje jedno drugom, svakodnevnom brigom i sitnicama koje ćete činiti jedno za drugo. Slobodne Škorpije mogu naći ljubav preko prijatelja ili se zaljubiti u nekog ko ime je već dugo prijatelj.


Strelac

Strelčeve u avgustu očekuje puno posla. Osetićete veliki priliv energije posle 2. avgusta, kada Mars uđe u vaše polje. Ponovo ćete dobiti snagu i poželećete nove početke i nove avanture. Pričekajte ipak još malo, i pre nego krenete u nešto novo, napravite dugoročni plan.

Od 13. avgusta, kada Saturn u vašem znaku promeni retrogradno kretanje, možete početi da pravite planove ali proverite sve opcije i budite oprezni. Pred vama su ozbiljne prepreke u vidu zakonskih propisa i raznoraznih zabrana. Krajem meseca imate veće šanse za realizaciju svojih planova.

Strelčevi koji su u dužoj vezi, počeće da planiraju ozbiljno budućnost. Slobodni Strelčevi će imati više zanimljivih susreta preko posla, a krajem meseca se mogu i zaljubiti, u jednu sasvim posebnu.

Jarac

Prvi deo avgusta će vam biti prilično otežano delovanje na poslu. Naročito oko 6. avgusta, kada nećete moći da sprovedete ono što želite. Posle 11. avgusta možete odahnuti, nove poslovne mogućnosti su pred vama. 13. avgusta vaš vladar kreće direktno, lakše ćete realizovati ono što želite, radićete lakše i sa mnogo više volje.

Zadnju dekadu meseca iskoristite ako želite da započnete nešto novo, sklopite neki novi ugovor ili krenete u neki novi posao. I finansijski ćete bolje proći u ovom periodu, naplatićete i ranija dugovanja. 30. avgusta vaš vladar posla kreće retroradno, gledajte da sprovedete u delo ono što želite, do tog perioda.

Ako ste u dužoj vezi, sredinom meseca se možete udaljiti od partnera ali već pred kraj meseca, obnovićete ljubav i strast. Slobodne Jarčeve očekuje susret sa osobom koja je povezana sa inostranstvom.
Ne propustite još i: Horoskop - Značenje vaših snova

Vodolija

U toku ovog meseca, konačno možete da odahnete od brojnih pritisaka i poslovnih obaveza. Mars je u vašem polju karijere krenuo malo brže, tako da ćete i vi ubrzati i lakše obavljati poslove. Posla će biti manje, osim u slučajevima da sarađujete sa inostranim organizacijama, ili ako zbog posla morate da putujete u inostranstvo. Isto tako, u slučajevima da sarađujete na novim projektima ili ako plasirate nove proizvode iz inostranstva jer ako je tako, imaćete mnogo više posla.

Oko 16. avgusta možete realizovati neki svoj plan koji dugo već želite. Ako planirate da nešto položite ili da započnete nešto novo, ovo je idealan period.

Zauzete Vodolije imaće harmonične i skladne odnose, čeka vas lep period tokom većeg dela avgusta. Bićete okrenuti zajedničkim ciljevima i uživanjima. Slobodne Vodolije već oko 1. avgusta mogu uleteti u neku avanturu, a da li će to da potraje zavisi prvenstveno od njih.

Ribe

Očekuje vas puno posla tokom avgusta a mnogi će započeti i nešto sasvim novo, ono što su već dugo planirali i čemu su se nadali. Možete da uložite u neki novi posao, sa prijateljem ili u saradnji sa nekom grupom. Postoji i mogućnost zajedničkog ulaganja sa partnerom u zadnjoj dekadi avgusta.

Mnoge očekuje bolji posao na kome će moći da pokažu sav svoj potencijal. Očekuje vas i bolja, i veća zarada. Posebno će oko 16. avgusta dobro proći oni koji rade nešto kreativno, ili stvaraju nešto novo i drukčije.

Zauzete Ribe će u ovom periodu imati dobru komunikaciju sa partnerom. Zajedno ćete odlučivati, dogovarati se oko svega. Slobodne Ribe će biti druželjubljive i društvene tokom celog meseca, očekujte neki lep susret!


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame