Dobar START za još bolji dan.

Nova knjiga Jelena Bačić Alimpić

19. mar 2018.

Novi roman Jelene Bačić Alimpić „Kofer iz Berlina“ naći će se od petka 30. marta u prodaji.

Nova knjiga Jelena Bačić Alimpić

Novi roman Jelene Bačić Alimpić „Kofer iz Berlina“ naći će se od petka 30. marta u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, onlajn knjižari www.delfi.rs, na sajtu www.laguna.rs i na kioscima.

 

Poručite knjigu „Kofer iz Berlina“ u predprodaji i obezbedite 10% popusta: www.laguna.rs/n3780_knjiga_kofer_iz_berlina_laguna

 

U romanu „Kofer iz Berlina“ kroz paralelne priče Jelena prati sudbinu dve hrabre žene u različitim društvenim okolnostima koje će učiniti sve za svoju porodicu.

 

Jelena sa velikim nestrpljenjem i uzbuđenjem očekuje objavljivanje svoje nove knjige i prve reakcije čitalaca. „Istraživanja za ovu knjigu radila sam veoma dugo, putovala sam u zemlje i gradove gde se radnja romana odvija, i hrabro se upustila u avanturu kako bih povezala fikciju sa stvarnim istorijskim okolnostima.“

 

Pored istančane emotivnosti koja je njen zaštitni znak, Jelena Bačić Alimpić čitaocima daje i uzbuđenje najboljih trilera.

„Kofer iz Berlina“ je hrabra, dirljiva i intrigantna priča o uzvišenoj moći ljubavi.

„Ovo je knjiga za one koji umeju da vole, budu zahvalni, i spremni da život uzmu u svoje ruke i suprotstave se sopstvenoj sudbini!“, rekla je Jelena Bačić Alimpić.


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame