Dobar START za još bolji dan.

Nagradni konkurs Lagune – „Najčudnija knjiga na svetu“

01. mar 2017.

U susret manifestaciji „Dečji dani kulture“, koja će biti održana od 21. do 23. aprila, izdavačka kuća Laguna raspisuje nagradni konkurs na temu „Najčudnija knjiga na svetu“.

Nagradni konkurs Lagune – „Najčudnija knjiga na svetu“
U susret manifestaciji „Dečji dani kulture“, koja će biti održana od 21. do 23. aprila, izdavačka kuća Laguna raspisuje nagradni konkurs na temu „Najčudnija knjiga na svetu“. Konkurs će trajati od 1. marta do 24. aprila 2017. i na njemu mogu da učestvuju deca uzrasta od 7 do 15 godina.
 
Radovi mogu da budu:
 
1. kratka priča (do 3 stranice, odnosno u elektronskom formatu do 5000 karaktera sa razmakom);
 
2. crtež do veličine A4 (u elektronskom formatu, skeniran na 300 dpi).
 
Tema obuhvata sve što može da se dovede u vezu s knjigom koja je najčudnija od svih knjiga na svetu: crtež ili opis najčudnije knjige na svetu; izmišljena knjiga, knjiga koja je živa – govori, hoda, ima neobične osobine; pesma o najčudnijoj knjizi; događaj sa najčudnijom knjigom na svetu; susret dece sa najčudnijom knjigom na svetu...
 
Dakle, poštovana deco, pustite mašti na volju – izmislite, nacrtajte, izmaštajte, stvorite najčudniju knjigu na svetu i osvojte vredne nagrade.
 
Prispele radove pregledaće žiri: Uroš Petrović, pisac za decu, Branko Stevanović, pesnik za decu, i Zoran Penevski, urednik dečjih izdanja u Laguni.
 
Prvih pet radova biće nagrađeni kompletima knjiga u izdanju Lagune, a najbolji radovi biće objavljeni u knjizi „Najčudnija knjiga na svetu“. Spisak odabranih radova biće poznat u junskoj Noći knjige, a izdanje „Najčudnija knjiga na svetu“ biće promovisano na dečjem danu Sajma knjiga u Beogradu.
 
Radove slati na adresu :
 
Laguna
 
za konkurs „Najčudnija knjiga na svetu“
 
Kralja Petra 45, VI sprat
 
11000 Beograd, Srbija
 
 
Ili na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 
Radove možete doneti i na manifestaciju „Dečji dani kulture“.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame