Dobar START za još bolji dan.

Bilja Krstić dobitnica nagrade za izuzetan doprinos srpskoj kulturi

22. apr 2017.

Bilja Krstić dobitnica je nagrade "Dimitrije Mitrinović" za 2016. godinu.

Bilja Krstić dobitnica nagrade za izuzetan doprinos srpskoj kulturi
Bilja Krstić dobitnica je nagrade "Dimitrije Mitrinović" za 2016. godinu, koju dodeljuje Fondacija "Ars Longa" za izuzetan doprinos srpskoj kulturi i očuvanju lepih umetnosti 
Nagrade me uvek podstiču da idem dalje i budem još bolja
„Srećna sam što sam dobila ovu divnu nagradu . Posebno sam ponosna što  nagrada nosi ime izuzetnog književnika, pesnika,filozofa koji je bio veoma uticajna i cenjena ličnost među intelektualcima tog vremena u kom su živeli Ivan Meštrović, Ivo Andrić, Miloš Crnjanski....“, kaže umetnica kojoj svaka nagrada daje dodatnu motivaciju i elan za rad .
Ovih dana vredno priprema snimanje novih spotova za album „Svod“ koji beleži sve veće uspehe i pronalazi lako put do srca ljubitelja starih zapisa u novom muzičkom ruhu. 
Nagrade joj, kaže, znače, i kao i svaki umetnik voli ovu vrstu priznanja.
„Obradujem se svaki put kada neko prepozna značaj i blagodet muzike koju vredno stvaram i pevam sa Bistrikom već dugi niz godina. Ušli smo u šesnaestu godinu rada i očuvanja naših najlepših i najvrednijih muzičkih zapisa. Kada se osvrnemo unazad puno je uspeha iza nas, velikog rada, brojnih putovanja a čini se kao da smo juče krenuli u našu muzičku misiju. Nagrade su za mene kao kruna i odraz podrške i podsticaja da nastavim dalje i budem još bolja“, iskrena je umetnica.
Pred Bistrikom i Biljom Krstić su koncerti u okviru promocije novih pesama a uskoro ih očekuje i publika u zemljama bivše Jugoslavije. Raduju se nastupima u Sarajevu , Zagrebu i Ljubljani jer dobra muzika i dobre vibracije ne poznaju granice.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame