Dobar START za još bolji dan.

Veliki akustični koncert Riblje Čorbe u Beogradu

03. okt 2017.

 

Beogradski koncert biće nešto sasvim drugačije od onih na koje su navikli publiku i prisutne očekuju ...

Veliki akustični koncert Riblje Čorbe u Beogradu
 
Priča o Ribljoj Čorbi koja traje gotovo već četiri decenije, a grupa svoj veliki jubilej proslavlja nizom koncerata sa svojom vernom publikom.
 
Jedna od najpopularnijih srpskih i jugoslovenskih rok grupa, Riblja Čorba održaće pred beogradskom publikom u dvorani Sava Centra akustični koncert “Čorba se čuje i bez struje “  15. novembra 2017.godine.
 
Prema rečima frontmena Bore Đorđevića “Muzika ima smisla samo, ako dobije novu dimenziju” i dobila je izvođenjem dobro poznatih pesama u novim aranžmanima. Akcenat je na laganim pesmama koje nisu godinama svirali, poput „Ja je gledam kako spava“ ili „Da, to sam ja”, „Evo ti za taksi“ i „Bilo je žena“ … u potpuno novom ruhu s gitarama i gudačima.
 
Beogradski koncert biće nešto sasvim drugačije od onih na koje su navikli publiku i prisutne očekuju mnoge pesme koje su obeležile veliki period eksjugoslovenskog rokenrola.
 
Za predhodna dva akustična koncerta koji su izvedeni u Sava Centru, velika dvorana je bila mala da primi sve ljubitelje rock zvuka, karte nisu mogle da se nabave ni kod preprodavaca, a dodatne tribine postavljene su na bini.
 
Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Sava Centra i prodajnim mestima Eventima.
 

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame