Dobar START za još bolji dan.

Tragedija: Srbija ostala bez još jednog velikana, preminuo glumac Nebojša Glogovac

09. feb 2018.

Glumac Nebojša Glogovac hitno je 30. januara ove godine primljen u bolnicu u Beogradu zbog ozbiljnog zdravstvenog problema.

Tragedija: Srbija ostala bez još jednog velikana, preminuo glumac Nebojša Glogovac
Srpski glumac Nebojša Glogovac  preminuo je u 48. godini posle teške bolesti, javio je RTS.
 
Glogovac je pre 10 dana hitno primljen u Institut za onkologiju. Tada su mediji pisali da je čuveni glumac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno.
 
Zdravstveno stanje Glogovca naglo se pogoršalo poslednjih dana decembra, pred Novu godinu, te je po savetu prijatelja i lekara, navodno, prvih dana nove godine otišao u Nemačku po pomoć i posle konsultacija sa tamošnjim lekarima vratio se u Beograd. Lečio se na Institutu za onkologiju Kliničkog centra Srbije, gde je primao terapije.
Od glumca se jutros na društvenoj mreži Fejsbuk oprostila i njegova koleginica Nataša Ninković.
 
- Zauvek u mom srcu! Sa anđelima mili moj... - napisala je glumica.
 
Glumac Nebojša Glogovac hitno je 30. januara ove godine primljen u bolnicu u Beogradu zbog ozbiljnog zdravstvenog problema.
 
Tada se saznalo da je Glogovac teško bolestan i da je njegovo zdravstveno stanje ozbiljno. Bio smešten u Institutu za onkologiju.
 
Nebojša Glogovac je rođen 30. avgusta, 1969. u Trebinju, u porodici sveštenika Milovana i Milene Glogovac. Porodica se preselila u Pančevo kada je Nebojša imao 7 godina. Glogovac je imao malu ulogu školskog druga Slobodana Popadića u tada vrlo popularnoj seriji „Bolji život“ (1987).
 
Posle srednje škole je upisao studije psihologije na Filozofskom fakultetu u Beogradu. Nakon dve godine studija se predomislio i 1990. je upisao glumu na beogradskom Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesora Vladimira Jevtovića. Zajedno sa njim su studirali Nataša Ninković, Vojin Ćetković i Sergej Trifunović.
 
Nebojša Glogovac je tumačio brojne uloge na televiziji i u pozorištu.
 
Jedna od njegovih poslednjih uloga bila je u TV seriji "Nemanjići – Rađanje kraljevine", koje će uskoro početi da se emituje na RTS-u. Tumačio je ulogu Vukana, najstarijeg sina Stefana Nemanje.
 
Izvor: Blic.rs Kurir.rs

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame