Dobar START za još bolji dan.

Neverne bebe u bašti SKC 02.jula i gost iznenađenja

29. jun 2018.

Jedna od najvećih koncertnih atrakcija regiona, grupa „Neverne bebe“ ove godine obeležava 25 godina postojanja kroz seriju koncerata „25 koncerata za 25 gradova“ i snimanje dokumentarnog filma.

Neverne bebe u bašti SKC 02.jula i gost iznenađenja

Za koncert u bašti SKC u okviru Belefa 02.jula vlada ogromno interesovanje, a kao poslastica za sve obožavaoce najavljuje se velika ekskluziva – gost iznenađenja, kao i pojavljivanje Gorice Ponjavić Kunc, nekadašnjeg moćnog vokala benda koji je devedesetih žestokom rokenrol svirkom punio klubove i po nekoliko meseci unapred.

 

Ovaj koncert biće poseban i zbog neuobičajenog akustik–elektrik repertoara sa velikim brojem pesama koje se ne izvode često, uz očekivane hitove. Gorica će prvi put nakon 15 godina stati na binu sa Milanom, Vlajkom i Ranđom sa kojima je u tadašnjoj postavi snimila pesme koje su obeležile jedno vreme: Kaži gde je ljubav, Balkan, Jednom kad me ne bude, Lica. Danas živi na Floridi i ne bavi se muzikom.

 

„Neverne bebe“ će na koncertu u bašti SKC snimati i kadrove za dokumentarni film a o njihovoj muzici će govoriti ugledni sagovornici sa javne i muzičke scene, nekadašnji članovi grupe i obožavaoci.

 


Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame