Dobar START za još bolji dan.

Jovana predstavlja Srbiju na takmičenju Miss model of the world u Kini!

07. nov 2017.
 
Jovana Ljubisavljević se bavi modelingom od 16. godine, a samo u poslednje dve godine bila je zaštitno lice mnogih velikih brendova u Indiji i Turskoj
Jovana predstavlja Srbiju na takmičenju Miss model of the world u Kini!
 
Jovana Ljubisavljević (21) student ekonomije iz Beograda, ovogodišnja je Miss model Srbije i predstavljaće Srbiju na takmičenju “Miss model of the World”, koje će se održati u Kini 8. novembra. Ona je četvrta predstavnica naše zemlje na ovom prestižnom takmičenju, koje se održava već 29. godina. Naše devojke su uvek bile visokorangirane, a pre Jovane, Katarina Munjić osvojila je lentu “Miss impresivna osoba 2014.” , kao i Jovana Živović, a obe su se našle se u top 30 najuspešnijih od oko 80 takmičarki iz celog sveta.
 
 
 
 
Jovana Ljubisavljević se bavi modelingom od 16. godine, a samo u poslednje dve godine bila je zaštitno lice mnogih velikih brendova u Indiji i Turskoj. Tamo je pored reklamiranja brojnih robnih marki bila izuzetno primećena i u spotu jednog od najpoznatijih turskih pevača Serdara. Takođe, u Bugarskoj je učestovavala rame uz rame sa najvećim modelima današnjice na reviji venčanica za Fashion TV. Trenutno je u pregovorima za angažmane u Italiji, ali i u Sjedinjenim Državama, ali pre svega se nada da će na takmičenju “Miss model of the World” u Kini predstaviti Srbiju na najlepši mogući način.
 
 
 
 
Ukoliko možda i vi želite da se bavite modelingom i učestvujete na nekim od prestižnih takmičenja možete kontaktirati putem Facebook stranice Modnu Agenciju Novo Lice Valjevo i okušati svoju sreću.

Ostavi komentar

Učitava se sadržaj...

Reklame

Povežite se sa nama

Prijava za newsletter

Pretraga

Reklame